În cadrul A2.2 Acțiuni de promovare și facilitare a importanței menținerii unei stări optime de sănătate activitate derulată în cadrul ”IRIS-INTEGRATION OF ROMA THROUGH INNOVATIVE SKILLS’’ COD PN 1014 se oferă gratuit 126 de pachete de analize de bază pentru adulți și copii.

ANALIZELE VIZEAZĂ DOAR PERSOANE CARE NU SUNT ASIGURATE.

Asistenții medicali comunitari voluntari din cadrul proiectului vor facilita accesul persoanelor interesate. De asemenea vor informa și consilia persoanele aparținând grupului țintă interesate referitor la beneficiile efectuării periodice a analizelor medicale, prevenirea unor afecțiuni care pot deveni în timp sau netratate grave, menținerea unei sări de sănătate optime.

Astfel, pentru a beneficia de aceste pachete de analize, persoanele interesate sau reprezentanții copiilor își vor manifesta intenția verbal și vor completa o cerere tip.

ATENȚIE:

Atunci când numărul de solicitări depășește numărul de locuri disponibile (126 de pachete) pentru a se face departajarea beneficiarilor se vor avea în vedere următoarele Criterii de prioritizare a beneficiarilor:

  • Afecțiunea/afecțiunile de care suferă beneficiarul
  • Stadiul evolutiv al afecțiunii
  • Situația financiară a acestuia
  • Statutul acestuia în familie
  • Impactul asupra beneficiarului sau a familiei acestuia
  • Statutul pe piața muncii

            Criteriile stabilite mai sus nu au caracter limitativ ci orientativ.

Persoanele din grupul țintă interesate ne pot contacta telefonic la numărul de telefon 0726775847 sau direct la sediul Direcției Programe, Alba Iulia, str. Bucovinei, nr. 6.

Informații furnizate în cadrul A2 – Furnizare de servicii de sănătate în cadrul proiectului IRIS – INTEGRATION OF ROMA THROUGH INNOVATIVE SKILLS, PN 1014